Om Malermesteren - Malerfirma med 15 års erfaring

Om malermesteren

Baggrund

Malerfirmaet Malermester K. Wagtmann blev etableret i november 2003 og har til huse i Tranbjerg. Vi påtager os dog glædeligt opgaver i hele Århus og omegn, hvor der er brug for vores malerekspertise. Vores kunder betyder alt for os, og relationerne til dem bygger på en base af tillid, ærlighed og respekt. Tre absolutte kerneord i firmaet der er med til at sikre kunderne veludført kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

Jeg startede ud som ansat, men efter adskillige år i malerfaget blev lysten til selvstændighed så stor, at jeg forlod mit job og startede eget firma op fra bunden. Min største drivkraft var og er muligheden for endelig selv at kunne stå inde for den kvalitet, som jeg selv både garanterer og repræsenterer.

Så hvis du mangler en maler, vil vi meget gerne give et bud på opgaven. Vi hjælper også gerne til i overvejelsesfasen, hvor du måske mest af alt savner inspiration til, hvordan opgaven kan løses, og hvordan du får mest muligt for pengene.

Hos Wagtmann skal du forvente malerarbejde udført i højeste kvalitet og til den tid, vi har aftalt. Det er vigtigt for os, at der leveres et professionelt og ansvarsbevidst stykke arbejde – hver eneste gang!

Malermester Kristian Wagtmann

Fagligheden er i højsædet, og med 17 års erfaring inden for malerfaget har vi haft utroligt mange forskelligartede opgaver i hænderne, både i forhold til størrelse og udformning. Vi har malet den lille lejlighed hos fru Hansen, og vi har forestået større entrepriseopgaver, hvor tusindvis af liter maling har skullet bruges for at kunne fuldføre opgaven.

Malermester Wagtmann er uddannet maler og har arbejdet med mange forskellige håndværkere, hvor timing og samarbejde har været essentielt for at kunne blive færdig til tiden. Find ud af, hvilke maleropgaver vi løser her, og hvordan du kommer i kontakt med os her.