Om Malermesteren - Malerfirma med 15 års erfaring

Baggrund

Malerfirmaet Wagtmann blev etableret i November 2003, med placering i Tranbjerg - selvom vi påtager os maleropgaver i hele Århus og omegn. Vores kunderelationer er altid baseret på tillid, ærlighed og respekt.

Lysten til at blive selvstændig efter adskillige år i malerfaget, blev for stor til ikke at starte selv, og trangen til at selv stå inde for kvalitet og arbejdesopgaver, kunne ikke længere modstås.

Mangler du en maler vil vi gerne give et bud på opgaven. Det kan også være i form af inspiration til hvordan opgaven kan løses, og hvordan I får mest muligt for pengene.

Hos Wagtmann skal du forvente en høj kvalitet af arbejdet, til den tid vi har aftalt. Det er vigtigt for os, at der altid leveres et professionelt og ansvarsbevist stykke arbejde - hver gang!

Malermester Kristian Wagtmann

Fagligheden er i højsædet, og med 12 års erfaring indenfor malerfaget, har opgaverne været meget forskellige. Vi har malet lejligheden hos fru Hansen, til større entreprise opgaver, hvor tusindvis af liter maling skulle bruges, for at blive færdige med opgaven.

Malermester Wagtmann er uddannet maler, og har arbejdet med mange forskellige håndværkere, hvor timing og samarbejde har været essentiel, for at blive færdig til tiden.

Find ud af hvilke maleropgaver vi løser her og hvordan du kommer i kontakt med os her.