Kundeanmeldelser - Læs her hvad vores kunderne siger om vores arbejde

Malerfirma med stærke kunderelationer

Den altoverskyggende ambition hos Malermester Wagtmann er at udføre malerarbejde, der giver glade og tilfredse kunder – hver eneste gang. Kunderne er vores vigtigste ambassadører, og vi er først tilfredse, når de er fuldt ud tilfredse. Håndværksfagene, malerbranchen inkluderet, lever på gode anbefalinger og loyale kunder, og det er derfor en selvfølge for os konstant at være opdaterede på udviklingen inden for de materialer og teknikker, vi anvender, sådan at vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger til netop deres behov og ønsker.

Hos os vedligeholder vi kunderelationer på basis af tillid, ærlighed og gensidig respekt. Disse er absolutte nøgleord for firmaet, og de afspejler sig i vores allervigtigste mål, nemlig altid at levere kvalitetsarbejde til tiden – med skarpt fokus på kundernes individuelle ønsker og behov. 

Vi gør derfor en stor indsats for at komme med gode råd og masser af inspiration fra start til slut i processen. Samtlige malere i firmaet har et bredt kendskab til både materialer og malingstyper, så tøv ikke med at med at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi holder til i Tranbjerg syd for Århus, men rykker ud til de fleste af Århus-egnens afkroge. Det meste af vores malerarbejde er koncentreret i Århus C, Højbjerg, Odder og Solbjerg, men vi har også mulighed for at komme hen til dig, der bor i Egå, Galten, Hadsten, Hasselager, Hinnerup, Hornslet, Hørning, Lystrup, Mårslet, Risskov, Sabro, Skødstrup, Stavstrup, Tilst, Tranbjerg, Trige eller Viby. Du er dog altid velkommen til at ringe til os for at indhente tilbud eller andre informationer.

 

Vores kunder siger:

Flot arbejde

Vi har lige fået malet vægge, karme og fodlister i vores hus. Flot arbejde, færdig til aftalt tid og til meget rimelig pris.

Karin Gaarsted Johansen

 

Super arbejde. 

Har fået malet mit hus og jeg er meget tilfreds. Pænt udført arbejde og ingen rod bagefter.

Henriette Akstrup