Malerpriser - Få et uforpligtende tilbud på professionel maler

Malerpriser

Malerpriser

Hvad koster det at få en professionel maler til at male?

Prisen på malerarbejde varierer i sagens natur en del, alt afhængig af opgave og omfang. Det er lidt forskelligt, hvordan de respektive malerfirmaer udregner prisen på deres opgaver. Ved relativt simple maleropgaver er det ofte muligt at få oplyst en fast timepris, men typisk vil prisen basere sig på antallet af kvadratmeter. Andre tilbyder en fast timepris og så en mindre kvadratmeterpris oveni. Det kan af samme grund være lidt omstændeligt at sammenligne indhentede tilbud. Tit kan det derfor betale sig at få et tilbud på hele opgaven – for at få den mest retvisende pris, som ovenikøbet lettere lader sig sammenligne. 

Prisen på en opgave hos os – og dermed også den tid, der skal afsættes til arbejdet – afhænger af flere faktorer, såsom den tidligere farve på væggene (loft ikke medregnet), antallet af overmalinger samt behovet for reparationer med polyfilla eller spartelmasse i tilfælde af revner eller huller. Et flot resultat kræver et grundigt forarbejde.

Så giv os kald for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud. Det er som bekendt altid gratis at spørge, og vi udfører alle former for malerarbejde.

Billig maler i Århus

Pris og kvalitet hænger sammen, og hvis målet er et solidt og flot stykke malerarbejde, så gavner det ikke noget at sammenligne den billigste maler i byen med den dyreste. Det vil ikke være muligt for en billig maler at yde den samme høje kvalitet som hos os, hverken i forhold til serviceniveau, garantier eller malermaterialernes kvalitet. 

Indrømmet, K. Wagtmann er måske ikke den billigste maler i Århus, men når man kigger på maleropgaven som en helhed, og når man sammenligner vores priser med den kvalitet, man får for pengene, ja, så er vi faktisk den billigste maler i Århus-området.

Kontakt os her for at få udregnet en pris til netop den maleropgave, du ønsker at få løst.