Tapetsering Århus - Vi udfører alle former for tapetsering

Tapetsering

Hos Malermester K. Wagtmann udfører vi alle former for tapetsering, stort som småt. Vi står klar til at hjælpe, uanset om det er hele huset, der skal friskes op, eller om det skal fungere som et dekorativt indslag i et rum.

Vi tilbyder at komme ud og se på skaden eller opgaven, og vi rådgiver jer naturligvis om passende løsninger og muligheder, sådan at opgaven bliver løst bedst muligt, eller så skaden bliver udbedret optimalt. Vi sørger som en selvfølge for, at det gamle tapet eller væv bliver taget ned, og vi pudser op igen, hvis det er nødvendigt, ligesom vi også opsætter nyt tapet eller maler og rydder op efter os selv. 

Alle malere hos Malermester K. Wagtmann har mange års erfaring inden for alle malerbranchens facetter, og vi har den ekspertise og viden, der skal til, for at levere et professionelt resultat hver gang. ​Vi leverer altid malerarbejde af højeste standard og sørger for, at vores tapetseringsarbejde passer præcist ind i jeres behov og til jeres stil i hjemmet. Kontakt os på 23485438, og hør nærmere allerede i dag.